25.02.2015

YOUNG LIONS BULGARIA 2015 – FILM

Българската асоциация на комуникационните агенции, като официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, организира конкурса Young Lions Bulgaria 2015 – Film. Целта на състезанието е да избере екип, който да представи България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2015 г. в Кан, Франция.
В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 28 години (роден след 26 юни 1986) и да работи в комуникационна агенция. Всеки екип, който желае да се регистрира за участие в конкурса, трябва да подаде следния комплект документи:
– Регистрационна форма, с подаването на която всеки участник декларира, че е
запознат и приема условията и правилата на конкурса .
– Декларация от всеки участник в екипа.
– Писмо от работодател за всеки участник в екипа, което потвърждава, че участникът е служител в комуникационна агенция.
Попълнените и подписани документи трябва да бъдат изпратени в оригинал до Българската асоциация на комуникационните агенции на адрес: гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б, ет. 3 и сканирани на e-mail адрес: younglions@baca.bg най-късно до 10 март 2015 г. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2015 – Film е безплатна.
Официалните партньори на конкурса – Столична община и Асоциация за развитие на София – ще изготвят бриф, който ще бъде изпратен до всички регистрирани екипи на 13 март 2015 в 16:00 часа. В срок до 11 часа на 16 март 2015 участниците трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси.
Победителят в конкурса ще бъде обявен по време на Форума на рекламата на 26 март 2015 г.
За всякакви въпроси, свързани с конкурса Young Lions Bulgaria 2015 – Film, моля, свържете се с Организатора на e-mail: younglions@baca.bg или на телефон: 02 944 33 35.
Проектът се осъществява в партньорство със Столична община, Асоциация за развитие на София и Getty Images.

Запиши се за нашия бюлетин