20.09.2017

EFFIE WORKSHOP

БАКА, като организатор на конкурса Effie® България, кани комуникационните агенции и рекламодателите да се включат в еднодневен уъркшоп “Как се пише заявка, която доказва ефективността на една кампания?, в рамките на който ще се даде възможност на заявилите участие да подготвят и подадат заявки, отговарящи на всички изисквания на журито и правилата на Effie. Уъркшопът цели да подобри значително качеството на всяка една заявка и да повиши шансовете на добрите кампании да бъдат оценени спрямо техните обективни и съизмерими качества.

Уъркшопът ще се проведе на 27.09.2017 от 09.30 до 12.00 часа в София, Есенс Център, ул. 6-и септември №37, Семинарна зала, ет. 2.

Лектори на събитието са експерти в подготовката на заявки за Effie България, представители, както от страна на рекламодатели, така и от страна на рекламни и рисърч агенции. Всеки участник ще получи специално издание с практически съвети, които да го преведат през трудностите на съставяне на заявката.

Желаещите да участват в събитието, могат да заявят присъствие като изпратят мейл до БАКА на effie@baca.bg с името, позицията и мейла на всеки един участник в срок до 25.09.2017 г.

Повече за събитието можете да намерите тук

Запиши се за нашия бюлетин