05.06.2019

Cannes Lions Digital Experience

Насладете се на Cannes Lions 2019 по всяко време и навсякъде по света с микс от съдържание на живо и on-demand от фестивала с Digital Pass.

Международният фестивал на творчеството Cannes Lions предлага на световната рекламна общност усъвършенстван Digital Pass, който дава възможност на регистриралите се от всяка точка на света да преживеят събитието като наблюдават незабравими моменти, получат достъп до най-новаторската работа и друго ексклузивно съдържание, наличнo на живо и on-demand от Cannes Lions 2019.

По време на всеки ден на фестивала (17-21 юни) за 12 часа между 9:30 ч. и 22:30 ч., съдържанието ще бъде предавано на живо от събитието, предоставяйки на делегатите на Digital Pass уникалната възможност да разгледат до осем лекции от основните сцени всеки ден. Могат да бъдат видяни ексклузивни интервюта с водещи в индустрията, победителите в ежедневните Award Shows, както и друго специално курирано за делегатите съдържание.

Излъчванията също ще бъдат достъпни on-demand до две седмици от началото на фестивала.

Cannes Lions ще се проведе от 17 до 21 юни 2019 година. Участниците могат да се възползват максимално от времето си в Cannes Lions с официалното приложение. Допълнителна информация, можете да намерите на www.canneslions.com

Запиши се за нашия бюлетин