04.06.2019

Cannes Lions 2019 обяви първия списък с финалисти на тазгодишното издание

Днес в Cannes Lions бяха обявени финалисти за 2019 г. в категории The Lion for Change, Innovation Lions and Titanium Lions. Одобрените участници може да видите на www.lovethework.com, където те ще представят своят труд пред членовете на журито и жива публика между 17 юни и 19 юни 2019 година.

Форматът на журирането на живо предоставя интерактивен форум в рамките на процеса на преглеждане на наградите. Членовете на журито са окуражени да задават въпроси, за да разберат по-добре детайлите на кандидатурите. Публиката има възможността да следи процеса на оценяване и да разбере какво търси журито, когато награждава с Lion.

Списъкът с финалистите в Innovation Lions включва 25 участия от 16 страни, включително: Тайланд, Китай, Дания, Швеция, Аржентина, Филипините, Белгия, Австралия, Мексико, Русия, Великобритания, Бразилия, Израел, Германия и САЩ. Представянето на “ Innovation Lions “ се провежда на Awards Hub Stage от понеделник до сряда, а победителите ще бъдат обявени на сцената в четвъртък, 20 юни.

Вижте списъка с номинации тук.

Финалистите от The Lion for Change са 23 от 12 страни, сред които: Бразилия, Канада, Дания, Франция, Германия, Исландия, Индия, Полша, Швеция, Холандия, Великобритания и САЩ. Презентациите ще се провеждат на живо във вторник и сряда.

Вижте списъка с номинации тук.

В Titanium Lions участват 20 творби, които ще бъдат представени на живо на тазгодишния фестивал. Записите обхващат 9 страни, сред които: Колумбия, Франция, Германия, Полша, Испания, Израел, Обединени арабски емирства, Великобритания и САЩ, като презентациите се провеждат в Redac 1 от вторник 18 до сряда 19 юни, а победителите се присъждат на сцената в петък, 21 юни.

Вижте списъка с номинации тук.

Международният фестивал на творчеството Cannes Lions се провежда от 17 до 21 юни 2019 г. За повече информация за това как да присъствате на наградите или да видите тазгодишните победители, посетете www.canneslions.com.

Запиши се за нашия бюлетин