07.06.2021

CANNES LIONS С НЕВЕРОЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО

От 1954 г. Cannes Lions обединява хора, които отхвърлят посредствеността и вярват в силата на творчеството, за да подтикнат бизнеса, хората и обществото напред – от творчески директори до копирайтъри, филмови режисьори и професионалисти от продуцентски агенции. Към тази общност успя да привлече и маркетингови специалисти, представители на брандове, и професионалисти от медийната индустрия от международно и световно ниво. Всички представители на Cannes Lions са творци, посветили кариерата си и личния си живот в името на създаване на тази история.

В продължение на 67 години Cannes Lions предоставя възможността на всеки един да се чувства като на творчески мастър клас, заобиколен от най-интересните хора в света. Членството в LIONS е това. За всички. През цялата година.

Ето и някои от предимствата,  които предоставя членството в LIONS:

1) Cannes Lions Live

Следващите носители на престижните „Лъвове“ ще бъдат обявени и наградени по време на Cannes Lions Live. Това е изцяло дигитално преживяване, което ще се проведе от 21 до 25 юни 2021. Сдобивайки се с членство в LIONS, вие се сдобивате с невероятната възможност да станете свидетели на това преживяване безплатно.

2) CANNES LIONS LIVE PASS

Членовете на LIONS имат възможност да бъдат част от Фестивала от всяка точка на света. Като този достъп позволява в рамките на 30 дни да следите интензивния процеса по работа върху самия фестивал и да се включвате два пъти годишно в платформата LIONS Live.

3) Общността

С членството си в LIONS имате възможността да се срещнете с повече представители от индустрията – да обмените идеи, да представите вашите творби и да проследите работата на ваши колеги, но най-вече ще откриете магията в това да вдъхновявате и да бъдете вдъхновявани. Общността LIONS е успяла да събере професионалисти от над 150 държави и да проведе безброй лекции, обучения и семинари.

4) В името на обществения интерес

Членовете към LIONS често биват предизвикани да работят заедно по про-боно брифове. По този начин ще може да излезете от зоната си на комфорт и съвместно с останалата част от членовете на платформата да създадете промяна в полза на обществото. Ще имате шанса да работите за организации като WWF, United Nations и др.

5) На цената на едно кафе

Може би си мислете, че подобно членство би ви струвало цяло състояние. Седмично, членството би ви излязло на по-ниска цена от тази, която заплащате за сутрешното си кафе по път за работа.

Младите професионалисти под 30 години могат да се възползват от всички предимства на членството в LIONS с 30% намаление от годишната такса.

Фестивалът Cannes Lions 2021 ще бъде в изцяло дигитален облик и ще се проведе под формата на Cannes Lions Live от 21 до 25 юни. Обновеният формат ще предостави забележително съдържание на живо и ще представи талантите в индустрията, както и анализ и награждаване на победителите в Lions. Достъпът до Cannes Lions Live е включен в таксата за членство в LIONS.

Стани част от тази история, като вземеш своето членство сега: https://www.lionscreativity.com/membership

Запиши се за нашия бюлетин