26.05.2020

AD VENTURE ОБЯВИ ОТБОРА-ПОБЕДИТЕЛ

Oбявиха отбора-победител на студентския конкурс Ad Venture за 2019/2020 година. Участниците трябваше да създадат кампания за Coca-Cola в Чехия и Словакия, която да е свързана с КСО по темата за замърсяването с пластмаса и намирането на иновативно и работещо решение да позиционират бранда като проактивен лидер в решаването на проблема с пластмасата.

Отбор SQUARE от Франция успя да спечели вниманието на журито със своята идея за специални кошове за събиране на пластмасови бутилки в центъра на Братислава. Материалът, събран в тях, след това ще бъде трансформиран в алея за колоездене. В идеална ситуация, тази идея би могла успешно да се реализира и в други градове в Словакия, както и в други държави в Европа.

С радост споделяме, че в първия кръг на журиране на конкурса взеха участие трима представители от агенции-членове на БАКА. Това са Иван Ланджев, творчески директор в McCann Sofia,  Хилда Баръмова, Head of Strategy в Publicis Dialog Sofia и Плутархос Маридакис, управляващ директор в Standpoint.

Наградата за студентите от спечелилия отбор SQUARE е пълна акредитация за изданието на фестивала Cannes Lions през 2021 г.

Запиши се за нашия бюлетин