11.07.2023

Системата за подаване на заявки в Golden Drum е отворена до 21 август

Фестивала се завръща в Порторож, Словения и ще създаде жизнена атмосфера, изпълнена с креативност, вдъхновение и значими връзки. Това е вашият шанс да бъдете сред лидери виндустрията, креативни ентусиасти и визионери от цял свят.

Фестивалът също така представя вълнуваща специална оферта за тези, които подават многобройни заявки. За всеки 10 изпратени заявки ще получите безплатен пълен пропуск за делегат (10 + 1 оферта), за да присъствате на Фестивала.

Но това не е всичко! Golden Drum си сътрудничи с национални асоциации в цяла Европа, за да предостави специална оферта, която предлага 20% отстъпка от пропуски за делегати за техните членове.

Като член на БАКА не пропускайте тази фантастична възможност; свържете се с нас, за да получите своя код за отстъпка.

Дори и да сте изпуснали Early Bird сроковете в тазгодишния конкурс, все още имате възможност да бъдете част Golden Drum.

Крайният срок за подаване на заявки е 21 август 2023 г. Можете да се регистрирате за участие тук

Като член на БАКА, получавате 20% намаление при подаване на заявки.

Творческото предизвикателство на тазгодишното състезание за Young Drummers, което е отверено за участие до 12 септември, е да събуди желание сред целевата публика да открие древните и съвременните съкровища на словенската култура и изкуство.

Задачата е да се създаде плакат или серия от плакати на тема „A Date with a Masterpiece.“, които ще насърчат желание в посетителите да се срещнат с най-добрите шедьоври на словенското изкуство.

Състезанието Young Drummers е отворено за всички млади криейтив професионалисти до 30 години и предлага платформа, на която участниците могат да намерят вдъхновение, да развият творческия си потенциал, да добият детайлен поглед над индустрията и да изследват идеи и проблеми, които да се окажат ключови в развитието на същата тази индустрия. 

Формат на участие: плакат
Входна такса: 50 евро (без ДДС)
Награда: 1000 евро
Young Drummers журито можете да откриете тук.

Намерете още вдъхновяващи истории на Slovenia.info в раздела Култура и в медийната библиотека на Словенския туристически съвет.

За повече информация, натиснете тук.

Тази година сцената на фестивала Golden Drum ще посрещне съоснователката на №1 дизайн агенция в Индия и една от най-влиятелните жени в страната – Ashwini Deshpande, Co-Founder Director на Elephant Design. Elephant Design е най-голямата независима консултантска агенция за интегриран дизайн в Индия, а Ashwini Deshpande ще оглави Craft Drum журито в ролята на президент.

Ashwini е провеждала лекции в повече от 20 страни, по време на събития като ICOGRADA Design Week, Business of Design Week и United Nations Foundation. Печелила е редица награди за дизайн, сред които и Global ReBrand 100 (САЩ), A’Design (Италия), Worldstar (Германия), iF Design (Германия), Lexus Design Award, Design for Asia (HK) и други.

Списание Impact я нарежда сред 50-те най-влиятелни жени в медиите седем последователни години. Тя също така е в А-списъка на Campaign India.

Вижте останалите лектори тук.

Запиши се за нашия бюлетин