12.05.2017

ОБЯВИХА ЖУРИТО НА EURO EFFIES 2017

Европейската асоциация на комуникационните агенции (EACA), организатор на наградите Euro Effie 2017, обяви журито на конкурса.

Председател на журито в първи кръг ще бъде Alexander Schlaubitz, вицепрезидент Маркетинг в Lufthansa. От 5 до 16 юни журито ще разглежда заявките, подадени за участие в конкурса, за да избере сред тях финалистите, които ще достигнат втори кръг. Журирането във втори кръг ще се проведе на 29 юни.

Euro Effies е конкурс, който отличава най-значимите постижения в маркетинговите комуникации: идеите, които работят, като стимулира стратегическо мислене и насърчава екипните отношения между маркетинг екипа на една компания и комуникационната ? агенция.

Сред членовете на журито в първи кръг са професионалисти от комуникационния бранш от 20 европейски държави. И тази година България има представители. Иво Алтънов, управляващ директор на Noble Graphics, и Тошка Иванова, творчески директор на reforma, ще бъдат част от екипа, който ще определи кампаниите-финалисти в конкурса. Пълният списък на журито може да бъде видян тук.

Журито във втори кръг се състои от повече от 30 директори на компании от 15 държави. Списък на журито във втори кръг може да бъде видян тук.

Запиши се за нашия бюлетин