20.02.2014

YOUNG LIONS BULGARIA 2014 – FILM

Българската асоциация на комуникационните агенции, като официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, организира конкурса Young Lions Bulgaria 2014 – Film. Целта на състезанието е да избере екип, който да представи България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2014 г. в Кан, Франция.


В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 28 години (роден след 20 юни 1985) и да работи в комуникационна агенция. Всеки екип, който желае да се регистрира за участие в конкурса, трябва да подаде следния комплект документи:
– Регистрационна форма, с подаването на която всеки участник декларира, че е
запознат и приема условията и правилата на конкурса .
– Декларация от всеки участник в екипа.
– Писмо от работодател за всеки участник в екипа, което потвърждава, че участникът е служител в комуникационна агенция.
Попълнените и подписани документи трябва да бъдат изпратени в оригинал до Българската асоциация на комуникационните агенции на адрес: гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б, ет. 3 и сканирани на e-mail адрес: younglions@baca.bg най-късно до 11 март 2014 г. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2014 – Film е безплатна

Официалните партньори на конкурса – Столична община и Асоциация за развитие на София – ще изготвят бриф, който ще бъде изпратен до всички регистрирани екипи на 14 март 2014 в 16:00 часа. В срок до 11 часа на 17 март 2014 участниците трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси.


Победителят в конкурса ще бъде обявен по време на Форума на рекламата на 26 март 2014 г.


За всякакви въпроси, свързани с конкурса Young Lions Bulgaria 2014 – Film, моля, свържете се с Организатора на e-mail: younglions@baca.bg или на телефон: 02 944 33 35.


Проектът се осъществява в партньорство със Столична община, Асоциация за развитие на София и Getty Images.

Запиши се за нашия бюлетин