19.03.2024

ADCE High Potentials 2024: Златната мина за таланти

Програмата ADCE High Potentials се завръща в Барселона за своето 7-мо издание.

Тазгодишното издание на програмата за откриване на млади таланти ще се проведе в DHub Barcelona на 30-ти и 31-ви май. Таланти от цяла Европа ще имат възможността да покажат най-добрите си проекти на водещи агенции и компании от сферата на креативността.

30 изявени студенти, избрани от различни университети от цяла Европа, ще представят най-добрите си проекти пред водещи агенции и дизайн студия, които нетърпеливо търсят свежи таланти.

Изключителна възможност да откриете и наемете надеждни таланти, които ще оформят бъдещето на креативната индустрия. Под мотото „Златна мина“ ще се проведе High Potentials 2024, като ще даде на участниците уникалният шанс да заблестят на сцената и да привлекат вниманието на най-добрите компании в областта. Програмата също така предоставя възможност на агенциите да намерят златните късчета, които търсят в европейската панорама.

Събитието ще включва презентационни сесии, по време на които участниците ще могат да представят най-добрите си проекти. Презентациите ще бъдат последвани от сесия за бързи срещи, където агенциите ще могат да проведат интервюта с избрани кандидати, за да се запознаят и изберат най-яркото за техния екип попълнение.

High Potentials не е просто изложение, то е мощен скок за изгряващите таланти. Миналото издание през 2023 г. стана свидетел на повече от 12 участника, които успешно бяха селектирани от най-добрите агенции в креативния сектор и зададоха началото на своя професионален път.

Изданието през 2023 включваше агенции като AKQA, B-Reel, Grabarz&Partners, Morillas, Mucho, Mutabor, Ogilvy, PeterSchmidt, Scholz&Friends и Serviceplan. Презентациите на младите креативи и агенциите ще се проведат в четвъртък, 30-ти май, и петък, 31-ви май.

За повече информация моля посетете уебсайта на ADCE или info@adceurope.org.

Програмата е отворена за всички европейски университети, които искат да номинират двама от своите най-добри студенти, като заинтересованите агенции имат на разположение до 10 места.

Ако сте студент/университет повече информация може да намерите тук.

Ако сте агенция /студио натиснете тук.

Запиши се за нашия бюлетин