26.04.2017

ОБЯВИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM

Екипът на Яница Добрева и Александър Антонов е победител в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film. Наградата, която им донесе създадения от тях рекламен клип „Следваща дестинация – Пловдив“, е участие в конкурса Cannes Young Lions 2017, категория Film като представители на България в оспорваната надпревара с млади лъвове от цял свят. Състезанието е в рамките на 64-то издание на фестивала Cannes Lions International Festival of Creativity 2017. Наградата е осигурена и се връчва от партньора на конкурса – Фондация „Пловдив 2019.

В Кан Яница Добрева и Александър Антонов ще заснемат видео по получено от организаторите задание в рамките на 48 часа.

Видеото на екипа-победител Яница Добрева и Александър Антонов може да бъде видяно тук.

Победителите в Young Lions Bulgaria 2017 – Film бяха избрани измежду 36 екипа, които се регистрираха за участие в конкурса. На 7 април 2017 г. в 12 часа екипите получиха задание да създадат видео клип до 60 секунди, който да представи Пловдив като атрактивна дестинация за култура и туризъм, да привлече повече и нови посетители от България и чужбина с цел развитие на културата и туристическия бизнес в града в контекста на титлата Европейска столица на културата 2019 г. под мотото ЗАЕДНО.

Екипите-участници в конкурса трябваше да предадат готовите рекламни клипове най-късно до 15:00 часа на 10 април 2017 г. В указания срок се получиха 33 предложения.

Финалисти в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film са екипът на Димитър Стефанов и Иван Тотев, и екипът на Еркан Гюмрюкчиев и Александрина Стефанова.

Eкипът на Димитър Стефанов и Иван Тотев създаде серия от 3 клипа:
клип s1
клип s2
клип s3

Предложението на екипа на Еркан Гюмрюкчиев и Александрина Стефанова е серия от 5 клипа:

клип s1
клип s2клип s3клип s4клип s5

Конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. Участниците в конкурса можеха да използват музика от каталога на Getty Images, чиито права са осигурени от БАКА за целите на конкурса.

Запиши се за нашия бюлетин