21.02.2023

Българско участие в журито на Golden Drum 2023

Константин Трендафилов, съсобственик и творчески директор на Human, е част от тазгодишното жури на Golden Drum, в OMNI-CHANNEL

Категорията награждава кампании, представени чрез множество комуникационни канали. Заявките трябва да демонстрират креативното използване на съответните съществуващи канали, тяхната интеграция и ефективността на прилагането на комуникационните решения.

OMNI-CHANNEL се състой от 6 подкатегории: Integrated, Content, Engagement, Digital, Mobile & Technology, Health & Wellness, Sports и Pop Culture & Art.

Председател на журито на Omni-Channel е Aaron Starkman, Global Chief Creative Officer, Rethink, Canada.

Заедно с него в оценяването на заявките ще бъдат и уважаемите членове на журито:

„Тъй като скоростта на промяната се ускорява, брандовете също трябва да работят усилено, за да осигурят последователни потребителски изживявания и рационални послания, които да преминават от един канал в следващ. И за да доставят наистина нещо, което се чувства едновременно персонализирано и без усилие, най-добрите многоканални кампании имат свежа, мощна и подходяща проницателност, ориентирана към потребителите. Ето защо за мен е чест да ръководя това жури на Golden Drum. ” – споделя Aaron Starkman, Глобален главен творчески директор, Rethink, Канада, президент на журито Omni-Channel Drum.

На 10 МАРТ 2023 г. регистрацията за фестивалната и конкурсна програма ще бъде отворена!

За повече информация, натиснете тук.

Запиши се за нашия бюлетин