YOUNG CREATIVES BULGARIA 2022

Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia, стартира Young Creatives Bulgaria 2022. В състезанието могат да участват млади професионалисти на възраст до 30 години – родени на или след 30 ноември 1991 г., работещи в комуникационни агенции в България.

Регистрацията за участие  е безплатна и е отворена до 2 ноември 2022 г., като участниците трябва да се запишат и да работят в екип от двама. Организаторите приканват арт директори, маркетолози, копирайтъри, стратези и медиа планьори, акаунт мениджъри, PR специалисти, както и всички други творчески таланти от комуникационната индустрия да се включат в състезанието.

Целта на локалния конкурс е да избере млади таланти, които да представят България в Eurobest Young Creatives 2022, като разработят предложение за интегрирана кампания по задание, подадено от организаторите на състезанието. Eurobest Young Creatives дава възможност на участниците да спечелят признание от индустрията и да оставят следа върху европейската рекламна карта.

Екипът-победител в Young Creatives Bulgaria 2022 ще бъде обявен на 14 ноември 2022 г.

Правила и условия за участие в конкурса Young Creatives Bulgaria 2022

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА НА ЕКИП ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА YOUNG CREATIVES BULGARIA 2022

  • Всички полета са задължителни.

    Преди да отбележите, е задължително да се запознаете с Правилата и условията за участие в конкурса.
  • Моля, попълнете всички полета с пълна информация за двамата участници в екипа.

  • Участник 1

  • Участник 2

  • Декларация

    С регистрацията си се съгласявате Българската асоциация на комуникационните агенции да обработва предоставените от Вас лични данни за целите и нуждите на конкурса Young Creatives Bulgaria 2022, при спазване разпоредбите на Закона за защита на личните данни.
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.

Запиши се за нашия бюлетин