КОНКУРС ЗА ПЛАКАТ “ЗАЕДНО ЗА ПЛОВДИВ 2019″

7 - 9 юни 2019 Пловдив
КОНКУРС ЗА ПЛАКАТ “ЗАЕДНО ЗА ПЛОВДИВ 2019″

Българската асоциация на комуникационните агенции, организатор на фестивала ФАРА’18, съвместно с фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“, основен партньор на фестивала ФАРА’18, имат удоволствието да поканят всички желаещи творци да се включат в конкурс за създаване на плакат на тема „Заедно за Пловдив 2019“, който представя града като благодатна среда за среща на различни култури, идеи и творци. Готовите материали трябва да бъдат подадени най-късно до 18 май 2018 г.

Представените за участие плакати трябва да бъдат авторски произведения на участниците и ще бъдат оценявани от жури „Художествено оформление и дизайн“, част от трите журита на фестивала ФАРА’18. Журито ще определи победител и двама подгласници, които ще получат акредитации с пълен достъп до фестивалната и лекционната програма на ФАРА’18 от 7-ми до 9-ти юни 2018 година в Дом на културата „Борис Христов“ в град Пловдив.

Името на победителя ще бъде обявено в началото на гала церемонията на ФАРА’18 на 9 юни. Победителят ще получи награда – звезда ФАРА и грамота.

Авторските права върху предоставените за участие в конкурса плакати ще възникват за Фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“ на основание чл.42 ал.1 от ЗАПСП.

Пълна информация за конкурса, задание, технически изисквания и декларация можете да намерите тук

Запиши се за нашия бюлетин