20.03.2019

WHITE SQUARE COUNTDOWN: 10 DAYS TO THE DEADLINE!

Един от най-големите фестивали за креативен маркетинг и рекламна комуникация в Източна Европа White Square ще се проведе в Минск от 17 до 19 април 2019 г.

Крайният срок за подаване на заявки за участие е 29 март. Конкурсната програма се състои от 7 направления, разделени на 21 категории, и ще бъдат журирани от 6 групи жури – признати експерти от 25 държави.

Фестивалът ще събере участници от над 30 държави в света, които ще посетят столицата на Беларус, за да научат кои са последните тенденции в индустрията. Освен това те ще могат да се вдъхновят от най-иновативните и оригинални кампании в региона.

В условията на пренаситена от информация среда, емоциите са все по-често във фокус, потребителските изисквания се променят със скоростта на светлината и понякога е дори трудно да различиш истинските работещи маркетингови средства от фалшивите. Слоганът на Фестивала за тази година гласи Your Moment is Now!, обединявайки ефективни маркетингови практики и иновационни решения, които действат в днешни дни на различни пазари. Повече информация за програмата на WHITE SQUARE 2019 може да намерите на  adfest.by.

Специалисти от цял свят са поканени като основни лектори във фестивалната програма. Повечето от тях са горди притежатели на повече от двеста награди от Cannes Lions, D&AD, Effie и други престижни фестивали за креативност и ефективност.

В допълнение със запознаването на тенденциите в индустрията, по време на бизнес и обучителните програми акредитираните участници ще имат и възможността да общуват с професионалната общност в Европа и CIS. Това ще стане благодарение на партитата на White Square, които са пълни с атмосфера, носеща креативност, енергия и вдъхновение.

Пътуването до Минск сега е още по-лесно, откакто се въведе безвизов режим за голяма част от държавите.

Таксата за пълния пакет за всички дни на Фестивала (бизнес, образование, вечери, екскурзионни програми) е 290 евро до 23 март, а след тази дата е 310 евро.

Срокът за подаване на заявки за конкурсната програма е до 29 март. Заявките могат да се подават онлайн на официалния уебсайт adfest.by в седем категории: Creativity, Branding, Marketing, Digital, Creative Effectiveness, Media, Social advertising, които ще бъдат оценявани от шест отбора от международно жури.

Нивото на организация на фестивала, журито и оценяващата процедура е постоянно ценена от представители на международни професионални общности, например The Gunn Report. Последната година White Square стана посланик на Източна Европа заедно с най-големите глобални и локални рекламни фестивали, според глобалното и креативно класиране на AdForum Business Creative Report.

Запиши се за нашия бюлетин