14.04.2020

WHITE SQUARE ОБЯВИ БЕЗПЛАТНО ПРИЕМАНЕ НА ЗАЯВКИ, ПОСВЕТЕНИ НА ПАНДЕМИЯТА COVID-19

В последните месеци борбата срещу разпространението и последиците от пандемията в различните страни по света е приоритет на правителствата, организациите и бизнеса.

Комуникационната индустрия допринася чрез творчески и работещи решения, свързани с предизвикателствата в тези трудни месеци.

В подкрепа на индустрията, организаторите на фестивала White Square обявиха решението си в категория Change for Good да се приемат заявки за кампании, свързани с COVID-19, без такса. Реализирани навсякъде по света, видео и радио реклама, принт, онлайн кампании на брандове и неправителствени организации, са поканени да участват.

Заявки се подават в седем категории през онлайн системата на официалния сайт adfest.by до 31 май 2020 г. Фестивалът ще се проведе от 24 до 26 юни 2020 г.

В тези тежки условия, когато всички се нуждаем от вдъхновение, участниците във фестивала ще имат възможността да споделят своя опит,  да се заредят със сила и да получат професионално признание от експертно международно жури. В допълнение, печелившите кампании ще бъдат представени от медии в повече от 30 страни в Европа и ОНД.

Повече информация за фестивала White Square ще намерите тук.

Запиши се за нашия бюлетин