26.01.2022

SEE IT BE IT ПРИЕМА КАНДУДАТУРИ ЗА ПРОГРАМАТА ПРЕЗ 2022 ГОДИНА

Отворена е формата за кандидатстване за програмата See It Be It, част от фестивала Cannes Lions.  Програмата цели да подкрепя жените-таланти и да ги насърчи към заемане на по-високи позиции в индустрията.

Тази година има пет свободни места за криейтив професионалисти, които да се присъединят към вече избраните през 2020 година 15 жени. Те заедно ще бъдат част от уникалното изживяване по време на Cannes Lions 2022 през юни. Участничките в програмата получават пълен достъп до Фестивала, транспорт до и от Кан, и настаняване. Групата ще присъства на ексклузивна програма от събития, семинари и ще работи с ментори в лицето на някои от най-уважаваните лидери в индустрията днес.

Към днешна дата над 100 жени са взели участие в See It Be It, като много от тях са достигнали до лидерски позиции, печелят награди на Lions и стават жури на Cannes Lions. През 2017 година Мария Милушева, творчески директор на Noble Graphics, беше избрана за една от 15-те участнички от цял свят в See It Be It.

Повече подробности за кандидатстването за програмата може да бъдат намерени на Supporting Equal Gender Representation | SIBI | Cannes Lions.

Заявленията се приемат до 16 февруари 2022г., а одобрените кандидати ще бъдат обявени през март.

Cannes Lions ще се проведе от 20-24 юни 2022 г. в Кан, Франция. Акредитации за Фестивала могат да бъдат закупени от Choose your Pass | Cannes Lions.

Запиши се за нашия бюлетин