13.01.2023

See It Be It приема кандидатури за програмата през 2023 година

Програмата See It Be It търси 16 жени от цял свят, които да се включат в мисията ѝ за равноправие на половете. Платформата на сайта е вече активна и приема кандидатури.

Одобрените кандидатки ще получат пълен пропуск за Cannes Lions 2023, поемане на разходи за транспорт и настаняване, както и ще могат да се възползват от ексклузивна програма със събития и работилници, на които ще присъстват заедно с едни от най-видните представители на индустрията днес.

В допълнение, организаторите са предвидили за всички интересуващи се списък на ценностите, които бъдещите кандидати трябва да изповядват.
Можете да го намерите тук.

Регистрацията е отворена за всички жени, транс или non-binary.
Крайният срок е 13 февруари 2023 година.

За повече информация или регистрация последвайте този линк.

See It Be It е програма за таланти, създадена през 2014 г. от Cannes Lions, целяща да постигне еднакво представителство между половете на лидерски и творчески позиции. През изминалите 9 години програмата е създала международна общност от над 100 творци, които благотворно да повлияят постигането на тази цел. През 2017 година за участие в програмата беше избрана Мария Милушева, Творчески директор в Noble Graphics

Запиши се за нашия бюлетин