08.10.2020

RED APPLE С НОВ ФОРМАТ И ДАТИ

Организационният комитет на Фестивала обяви нови дати, срокове и промени във формата.

Red Apple е един от големите международни фестивали в Русия и през 2020 година ще отбележи своето тридесето издание. Адаптирайки се към новата реалност, организаторите на Фестивала обявяват удължаване на сроковете за участие, журирането ще се проведе онлайн и обучителната програма ще бъде временно прекъсната за тази година.

Крайният срок за подаване на заявки за участие е 4 ноември 2020 година. Победителите ще бъдат обявени на церемонията на 10 декември 2020 година, която ще събере всички участници във Фестивала.

Тази година журирането е разделено на две части. Първата част от журирането ще се случи в периода 9 – 25 ноември и  ще включва предварителен преглед и избор на кампании, които си струват да продължат напред. Втората част, от 30 ноември до 4 декември, ще протече под формата на обсъждане на финалистите и определяне на победителите.

Red Apple е разделен на три блока: Creative, Media и Marketing. В журито за раздел Media участие ще вземе Пенко Котов, творчески директор на Noble Graphics.

За да подадете заявки, посетете https://festival.ru/.

Следете уебсайта на Red Apple 2020 за новини около събитието!

Запиши се за нашия бюлетин