01.06.2021

PUBLICIS GROUPE БЪЛГАРИЯ НАЗНАЧАВА НОВ ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ

Николай Неделчев встъпва в длъжност председател на съвета на директорите на Publicis Groupe България и предава задълженията си на главен изпълнителен директор на Весела Апостолова, която понастоящем е главен оперативен директор и изпълнителен директор на творческия и комуникационен бизнес, считано от 1 юни 2021 г.

Като председател на борда, Николай Неделчев ще има ключова лидерска роля на бизнес съветник за определянето на стратегическото позициониране на Publicis Groupe, докато Весела Апостолова, в качеството си на главен изпълнителен директор, ще ръководи бизнеса на творческите, медийни и комуникационни звена и отдела за разузнаване на социалните мрежи в компанията и ще продължава успешното ѝ затвърждаване на доверен партньор на клиентите на пазара.

Заедно, Николай и Весела ще работят върху бизнес развитието на компанията, като разнообразяват портфолиото от клиенти, разработват нови бизнес решения и дефинират нови и напредничави подходи за рекламната индустрия.

Publicis Groupe България обединява девет специализирани звена – Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, MSL, Publicis Dialog, Brandworks, Digitas, Zenith и Starcom. Организирана по модела „Power of One“, компанията осигурява централизиран достъп до инструментите и експертизата на екипите.

Запиши се за нашия бюлетин