09.02.2021

NOBLE GRAPHICS Е НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА 2020 ГОДИНА

По време на първата в историята на наградите Effie България онлайн церемония на 1 февруари 2021 г. бяха обявени победителите в тринадесетото издание на конкурса.

Вече са известни победителите в конкурса Effie България 2020. По време на онлайн Гала церемония, която за първи път в историята на наградите се проведе онлайн, бяха обявени най-ефективните кампании в България за тринадесетото издание на конкурса.

С общо осем награди – три златни, четири сребърни и една бронзова – Noble Graphics беше обявена за Най-ефективна агенция на 2020 година. Kaufland България спечели отличието Най-ефективен рекламодател, благодарение на спечелените една златна и две сребърни награди. Големите победители бяха обявени от Ненад Лозович, Председател на Българската асоциация на комуникационните агенции и на Организационния комитет на Effie България.

В тазгодишното издание на конкурса бяха връчени пет златни, шест сребърни и пет бронзови отличия.

Конкурсът Effie® Awards отличава най-впечатляващите постижения в областта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят.
Наградите Effie България 2020 се провеждат с изключителната подкрепа на bTV Media Group – платинен спонсор, VIVACOM и Sanofi България – златни спонсори.

За повече информация посетете www.effiebulgaria.org и разгледайте кои са ПОБЕДИТЕЛИТЕ.

Запиши се за нашия бюлетин