26.01.2016

LOWE SWING COMMUNICATIONS ВЕЧЕ Е MULLENLOWE SWING

Lowe Swing Communications се преименува на MullenLowe Swing (‘мълънлоу суинг).

Промяна в търговско име идва в следствие на скорошното сливане на международната верига Lowe & Partners Worldwide, чиито афилииран представител за България е Lowe Swing Communications, с американската Mullen USA.

Преименуването е придружено и от пълна промяна на корпоративната идентичност на агенцията. С новия си графичен знак на „Октопод боец” и манифесто на глобален криейтив бутик с идея да предизвика и промени пазара, MullenLowe Group цели да демонстрира изцяло нов подход на работа, наречен “суперинтеграция”. Този подход ще изкара традиционно затворените в себе си местни агенции от досегашния им начин на работа, валиден за повечето глобални вериги и ще използва подходящи таланти и експерти от различни офиси, които да работят заедно и да създават интегрирани стратегически и творчески решения с глобално въздействие.

MullenLowe Swing от години приветства този подход на работа. Въпреки тенденциите за специализация на агенциите и разделение на работата и бюджетите, ние винаги сме вярвали, че силните идеи са интегрирани – създадени на едно място от различни специалисти и способни да работят в различните канали, обяснява Харитон Димитров, управител на MullenLowe Swing.

Запиши се за нашия бюлетин