10.06.2020

LIONS LIVE СТАРТИРА НА 22 ЮНИ 2020 Г. С ГЛОБАЛНА СРЕЩА ЗА ТВОРЧЕСКИТЕ УМОВЕ

Cannes Lions ни представя платформата LIONS Live, която от 22 до 26 юни 2020 ще предлага дигитално преживяване за всеки, който вярва в творческите възможности. Потребителите на платформата ще се запознаят с най-добрите примери за оригинално мислене, с експертни перспективи за това какво предстои, с дебати в „тежка категория“, майсторски класове и филми, създадени от най-креативните компании на планетата. LIONS Live ще обедини заедно глобалната креативна общност, за да обсъдят бъдещето на творчеството в комуникационния бранш.

LIONS Live ще се излъчва от студио в Лондон, водено от журналиста и водещ на BBC, Tina Daheley с цяла седмица завладяващи излъчвания на живо.  Голям набор от креативни професионалисти и компании от цял свят ще допринесат за създаването на полезно съдържание и вдъхновяващо преживяване в редица дигитални формати. Всички материали в платформата ще са достъпни за безплатно гледане.

Пълната програма на LIONS Live обединява експерти от творческата индустрия, от брандовете, които се адаптират към бързо променящото се поведение на потребителите към агенциите, които адаптират различни бизнес моделите и пионерите, които създават иновативни решения за бъдещето.

Вече са потвърдени сесии с участието на Framestore, Wyclef Jean, Scott Galloway, Trevor Robinson, Conny Braams, Merlee Cruz-Jayme, We Are All Human, както и традиционното представяне на млади таланти Saatchi & Saatchi New Directors, което тази година ще отпразнува 30 години и ще представи нови имена, които заслужават вниманието ни. 

Какво да очакваме от Lions Live:

  • Многобройни вдъхновяващи формати
  • Устойчив творчески успех
  • Безплатен достъп до платформата The Work
  • Надникване в кода за ефективност
  • Отбелязване на културата на прогреса
  • Безплатно обучение за всички

Повече информация на https://bit.ly/2XTlkwx.

Запиши се за нашия бюлетин