19.02.2021

LIONS ПУБЛИКУВА ПРОГРАМАТА НА МАРТЕНСКОТО ИЗДАНИЕ НА LIONS LIVE: THE NEW CREATOR’S TOOLKIT

Първото издание на LIONS Live за 2021 година, което ще се проведе от 1 до 5 март

Не пропускайте да станете част от това интерактивно дигитално преживяване, чиято цел е да доведе до професионално и личностно израстване. Програмата за The New Creator’s Toolkit е публикувана тук.

Легенди от креативната индустрия, сред които Madonna Badger, God-is Rivera, Tiffany R. Warren и Jim Stengel, ще споделят своето виждане за бъдещето, разсъждавайки върху миналото. В популярните серии ‘What I’ve Learnt’ Jeff Goodby и Rich Silverstein ще говорят поотделно за своите лични пътища, по които са стигнали до това да станат едно от най-страхотните криейтив екипи.

Като част от програмата, водещи практици и иноватори ще учат аудиторията на умения, доказали се като ключови за бъдещето. Експертите включват Greg Orme (автор на 2020 Business Book of the Year – The Human Edge – on how to grow the human superpower of curiosity; London Business School), Alison Chadwick (водещ на подкаста Made Not Born и треньор / консултант по лидерски умения с тридесетгодишен опит със световни творчески компании за това как да трансформираш себе си като лидер на утрешния ден) и Todd Henry (автор на пет книги: The Accidental Creative, Die Empty, Louder Than Words, Herding Tigers и The Motivation Code, както и водещ на подкаста The Accidental Creative, който представя нови начини за разгръщане на творческия работен потенциал).

По време на седмицата на LIONS Live ще бъдат публикувани три уникални LIONS Intelligence наръчници за повишаване на личностното творческо развитие и за постигане на още по-високи стандарти: Navigating Market Disruption, Emotional Storytelling и Unconventional Creativity.

LIONS Live ще завърши с публикуването на LIONS Insight Report, който ще разкрие големите творчески теми за 2021 и ще въведе ключови теми, поставяйки рамка за дискусии, дебати и инсайти както за Cannes Lions, така и извън предстоящия фестивал. Докладът е резултат от най-голямото проучване на данни в историята на LIONS с 1 500 членове на глобалната творческа общност.

LIONS Live ще се излъчва на живо онлайн и безплатно за всички регистрирали се, чрез официалния стрийминг партньор YouTube.

Посетете https://bit.ly/3azjIhH.

Запиши се за нашия бюлетин