26.03.2021

LIONS представи „LIONS Membership“

Новата инициатива ще обедини професионалистите от цял свят в най-голямата криейтив мрежа на хора и компании.

Всички членове на LIONS ще получат безплатен достъп до Cannes Lions Live през юни

Всички досегашни и бъдещи победители от фестивала ще получат безплатно членство

LIONS обявиха въвеждането на LIONS Membership, целогодишна платформа, създадена да обедини творческата общност от целия свят чрез достъп до вдъхновение, обучение, творчески ресурси, глобална директория за таланти, както виртуални, така и физически събития.

Всички членове на LIONS ще получат безплатен достъп до тазгодишния „Cannes Lions Live“, виртуалното събитие в рамките на Cannes Lions, който ще включва  информация за резултатите от награждаването, анализи и коментари, вдъхновяващи сесии и специален канал „creativity on demand“.

Всички бивши и бъдещи победители от Cannes Lions ще получат безплатно членство и като част от текущата инвестиция на LIONS в бъдещи таланти, хората под 30 години ще се възползват от по-ниска такса за достъп до ресурсите, от които се нуждаят, за да развият креативността си.

Годишното членство в LIONS е 249 евро и включва достъп до Cannes Lions Live (при стандартна цена за достъп до събитието от 249 евро). По-младите от 30 години ще получат 30% отстъпка от всички цени за членство.

Членството в LIONS ще бъде на разположение за закупуване през май с всички предимства, включително достъп до Cannes Lions Live, който ще се проведе от 21 юни 2021 г.

Въпроси относно членството в Lions, моля, изпратете имейл на member@lionscreativity.com.

Запиши се за нашия бюлетин