13.04.2020

KYIV INTERNATIONAL ADVERTISING FESTIVAL ОБЯВИ ИМЕНАТА НА ЖУРИТО

Организаторите на Kyiv International Advertising Festival обявиха членовете на журито в категориите: Digital & Mobile, Media, Branded Content & Storytelling; Film, Radio & Audio, Advertising Campaign и Design & Branding, Print, OOH.

Въпреки трудностите, пред които е изправена комуникационната индустрия, изявени професионалисти от Европа и САЩ ще оценяват рекламните форми и кампании, участващи в конкурсната програма на фестивала. С радост споделяме, че в журито са включени и представители от България. Творчески директори на три български комуникационни агенции ще определят победителите в три групи категории. Мартин Димитров, основател и творчески директор на Nitram, е в журито, оценяващо заявките в категории Film, Radio&Audio, Advertising Campaign. Пенко Котов, творчески директор в Noble Graphics, е включен в журито, което ще определи победителите в категории Digital & Mobile, Media, Branded Content & Storytelling. Най-добрите рекламни форми, участващи в категории Design & Branding, Print, OOH, ще се разглеждат от жури, в чийто състав е Павлина Бонева, творчески директор в The Smarts.

Заради извънредната ситуация по света, KIAF ще се състои в променен формат. Обучителната програма на Фестивала ще бъде проведена на 28 и 29 май под формата на онлайн лекции и дискусии, свързани с тенденциите и актуалните теми в комуникационния бизнес. Победителите в конкурсната програма също ще бъдат обявени онлайн.

Повече информация ще бъде публикувана на https://kiaf.com.ua/

Запиши се за нашия бюлетин