20.04.2022

KIAF 2022: В ПОДКРЕПА НА РЕКЛАМНИТЕ АГЕНЦИИ НА УКРАЙНА

Общоукраинската рекламна коалиция  и Полската aсоциация за маркетингови комуникации SAR, като най-големите асоциации за реклама и комуникации на двата пазара, се обединиха и преобразуваха Киевския международен рекламен фестивал, KIAF, в проект за международна подкрепа на украинската рекламна индустрия –  Ukrainian Creative Stories (UCS). 

Конкурсната програма на 23-ия Киевски международен рекламен фестивал (KIAF) ще бъде съкратена, като фокусът ще бъде поставен върху категория Positive Change, където се награждават проекти за креативността им в социално значими комуникации.   

В мирни времена участието в KIAF означава да се състезаваш и да победиш. Сега, във време на война, това означава да помогнеш на Украинската творческа индустрия.

Как можете да помогнете? 

– Като изпратите заявка в конкурсната програма 2022

– Като разпространите информация за USC 2022 сред колегите си от други агенции;

– Като преведете средства по сметката в подкрепа на рекламната индустрия на Украйна

Въз основа на заплащането за участие в конкурсната програма от международни агенции и дарените средствата ще бъде създаден фонд за подкрепа на украинските рекламни агенции. 

Състезателната програма на KIAF има 3 категории:

– Commercial – творчески комуникации, създадени от или за марки;

– Non-Profit – творчески комуникации, създадени от или за обществени организации, благотворителни организации, организации с нестопанска цел.

– #StandWithUkraine – творчески комуникации, създадени за подкрепа на Украйна и помощ в борбата срещу руската агресия. Можете да подадете заявка на сайта на конкурса: https://creative-stories.com.ua/
Крайният срок за участие е 20 май
Обявяването на победителите е на 14-15 юни.

Запиши се за нашия бюлетин