05.08.2019

GOLDEN DRUM ОБЯВИ ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА НА 26-OTO СИ ИЗДАНИЕ

Фестивалът за креативност Golden Drum, който ще се проведе в Порторож, Словения на 17 и 18 октомври, тази година е под надслов “Creativity 4 Change”. Организаторите обявиха първата част от програмата на събитието. Основният лектор е един от най-публикуваните философи от началото на 21 век – Slavoj Žižek. Списъкът от имена в лекционната програма, които ще се присъединят към него, е изключителен. Сред тях е и проф. Богдан Драгански, консултант-невролог в Департамента по клинични невронауки на Университетската болница в Лозана, Швейцария, и директор на лабораторията за невроизобразяване LREN, който гостите на ФАРА имаха невероятната възможност да чуят на живо през 2017 година.   

С малки промени в дължината на програмата, с по-бързи и по-динамични формати на лекционните сесии, Golden Drum доближава своята програма по-близо до тези, които ценят времето си. През двата фестивални дни на сцената ще се качат около 40 лектори от цял свят, които ще представят своето виждане за действията, които да доведат до положителна промяна в различни области.

Обявената вече програма и представяне на лекторите ще намерите тук.

Заявки за участие в конкурсната програма се приемат до 13 август. До тази дата могат да бъдат закупени акредитации на “Early Bird” цена.

Младите криейтиви имат време до 10 септември да се включат в конкурса на тема Slovenia, land of clean and healthy waters. Авторът на най-добрия плакат или серия от плакати ще получи награда от 3000 евро. До участие се допускат лица под 30 години.

Запиши се за нашия бюлетин