EFFIE AWARDS® БЪЛГАРИЯ 2021

30 септември - 15 декември 2021 София

Стартира приемането на заявки за участие в четиринадесетото издание на конкурса Effie България 2021.

Тази година в регламента на конкурса са включени две нови специални категории, предназначени за заявки, представящи конкретна бизнес ситуация или предизвикателство.

Категория „Положителна промяна е отворена за участие на кампании на търговски марки и компании, които насърчават по-доброто чрез маркетинговите комуникации. В тази категория могат да участват всички активности на търговски компании, при които се насърчават обществено-значими каузи.

В категорияМалък бюджетмогат да участват кампании, довели до непропорционално голям бизнес ефект по отношение на изразходвания бюджет.

Участниците в настоящото издание Конкурса могат да подават заявки само за реклами и комуникационни кампании, създадени за и реализирани в България в периода 1.01.2020 – 30.09.2021 г., като това се отнася за всички представени елементи на кампанията.

Ранният срок за подаване на заявки е 29 октомври 2021 г. Конкурсът ще е отворен за участие до 9 ноември 2021 г.

Подробна информация за правилата, сроковете, таксите и документация за участие в Effie България 2021 е публикувана тук.

Предстоят още много новини около Еffie Awards България 2021 – следете www.effiebulgaria.org и   Effie Bulgaria.

Effie награждава най-ефективните маркетингови комуникации – идеите, които работят.

Effie е международно утвърден стандарт за успешно комуникиран бранд. Повече от 50 години наградите се радват на признание едновременно сред рекламодатели и рекламни агенции.

Като глобален символ на успешна маркетингова комуникация, Effie фокусира вниманието върху най-ефективните идеи и насърчава разговор между клиент и агенция относно начините за създаване на работеща реклама .

В България конкурсът се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции и се провежда от 2007 година.
Той покрива всички комуникационни канали на българския пазар, за да отличи онези кампании и маркетинговите практики, които са доказали максимална ефективност по измерими критерии.

Effie® е регистрирана марка на Effie Worldwide, Inc. и се използва с лиценз от Асоциацията. Всички права са запазени.

Запиши се за нашия бюлетин