УЪРКШОП „КАК ДА СПЕЧЕЛИМ EFFIE“

19 септември 2022 бул. Христо Ботев 117

Тематичен уъркшоп „Как да спечелим Effie“ ще представи правилата и изискванията за участие в тазгодишното издание на най-престижния конкурс за маркетингова ефективност в света Effie Awards. Събитието се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и ще се проведе на 19 септември, понеделник, от 16:00 ч. на адрес: София, бул. Христо Ботев 117.

Най-добрите съвети за съставянето на перфектната заявка ще бъдат представени от доказани професионалисти от рекламната и маркетингова индустрия с голям практически опит.

Лектори:

  • Весела Апостолова – главен изпълнителен директор, Publicis Groupe Bulgaria;
  • Грета Колева – управляващ директор, Graffiti BBDO and Proximity Sofia;
  • Иво Алтънов – управляващ директор, Noble Graphics;
  • Юлиан Добрев – създател и директор анализи, BluePoint Research and Consulting

Водещ и модератор: Красимир Папазов, редакционен директор, Redlink.bg

По време на обучението ще бъдат разяснени специфичните изисквания при подаването на заявки в категориите на Effie България 2022, с акцент върху категориите, въведени тази година („Нестопански сектор“, „Медия стратегия и иновации в традиционни и дигитални медии“, „Устойчив успех“, „Въвеждане на нов продукт, услуга“ и новите подкатегории в категория „Услуги“ – „Политическа реклама и публични услуги“, „Медии, култура и развлечения“). Специално внимание ще бъде отделено на конкретни категории, за които през годините участниците в конкурса срещат най-често трудности да дефинират цели и след това да защитят резултатите си. Програмата предвижда възможност за споделяне на добри практики и дискусия.

Желаещите да се включат в обучението могат да се запишат за участие на имейл адрес: effie@baca.bg и през формата по-долу.

  • 19 септември 2022 г. Регистрация: 15:45 ч Начало: 16:00 ч. бул. Христо Ботев 117
  • Моля, въведете номер от 1 до 20.

Запиши се за нашия бюлетин