ФАРА 2021 – UNEXPECT THE EXPECTED

10 май - 11 септември 2021 София

FARA UNUSUAL 2021 ще се проведе в София с двугодишен период на участие

Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА 2021, ще се проведе от 8 до 11 септември в град София. FARA UNUSUAL 2021 се организира в столицата за пръв път от 2000 година насам, а събитието ще премине под мотото “Unexpect the expected”, като за първа година в рамките му се въвежда и Медиен фестивал. Целта на новия Фестивал е да награди работата, която се откроява чрез стратегия в използването на медийните канали, която променя пазара, и води до измерими резултати.

Новости има и в Творческия фестивал. От тази година се въвежда една изцяло нова категория – Бранд адаптивност, в която ще се състезават рекламни форми, които променят образа, дейността или продукт на бранда в отговор на непредвидена социална или пазарна ситуация. В категорията ще се допускат и рекламни форми, които са реакция в реално време на специфична тема или значимо за обществото събитие (topical & real time advertising).

Обновена и разширена също е и подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг в категория Digital. Категорията е отворена за всички дигитални форми и формати, използващи социалните мрежи, както и рекламни форми, които използват изключително или основно influencer marketing.

Заявки за участие в конкурсната програма на ФАРА 2021 ще се приемат до 25 юни 2021 г. Във Фестивала могат да участват рекламни форми и комуникационни кампании, които са създадени в България и са реализирани в страната или чужбина, и са публикувани/излъчени/организирани между 01.01.2019 и 30.04.2021 г.

Подробни насоки за участие в Медийния фестивал – регламент, категории, такси – са публикувани тук.

Регламент за участие, категории, такси и допълнителна информация за Творческия фестивал може да бъде намерена тук.

Заявки за участие ще се приемат през онлайн система, достъпна през меню „ПОДАЙ ЗАЯВКА“ на уебсайта на Фестивала www.fara.bg

ФАРА 2021 събира отново заедно рекламната общност благодарение на силната подкрепа от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

 

 

Запиши се за нашия бюлетин