17.12.2019

EUROBEST ОБЯВИ НОСИТЕЛИТЕ НА НАГРАДИ GRAND PRIX И ПУБЛИКУВА EUROPEAN CREATIVITY REPORT ЗА 2019

eurobest обяви носителите на наградите Grand Prix и победителите в специалните категории . Още една значима новина е и публикуването на European Creative Report.

Тазгодишните кампании, които спечелиха Grand Prix, са представени чрез уникален дигитален формат. Така eurobest  гарантира, че цялата европейска криейтив общност ще може да бъде вдъхновена от инсайтите на отличените работи. Публикувани са видео материали, които включват коментари от президентите на журито, което дава още една възможност да се научи нещо повече зад отличната работа на победителите.

Резултатите, представени в European Creative Report, са основани изцяло на представянето на наградите eurobest. Те са подплатени със задълбочени коментари и инсайти, които спомагат за разкриването на ключови трендове, теми и защо дадена кампания се идентифицира като заслужаваща награда. European Creative Report обобщава дискусията от членовете на журито, като представя и европейските класации за най-добрите международни мрежи, агенции и продуцентски компании.

За да разгледате носителите на наградите Grand Prix натиснете тук.

Може да изтеглите и получите вдъхновение от European Creative report тук.

Запиши се за нашия бюлетин