20.10.2018

ЖЕЛЕЗ АТАНАСОВ И ВЛАДИМИР ГЕРАСИМОВ СРЕД 40-ТЕ МЛАДИ НОВАТОРИ НА ДАРИК РАДИО

Желез Атанасов и Владимир Герасимов от агенция Noble Graphics са сред 40-те млади иноватори, отличени в тазгодишния конкурс на Дарик радио „40 до 40“.

Инициативата, която се провежда за трета поредна година, цели да отличи млади новатори с предприемачески дух, които с постиженията си могат да бъдат пример за околните.

В третото издание на проекта представителите на Noble Graphics са се конкурирали снад 200 участника, постигнали успехи в различни сфери.
През 2014 г. Желез Атанасов и Владимир Герасимов бяха победители в конкурса за кратък рекламен клип Young Lions Bulgaria 2014. Състезанието Young Lions търсеше

“60-секунден видеоклип с потенциал да стане viral”, който да показва София като “територия, на която се концентрира творческа енергия”. Тази победа им спечели участие на международния конкурс Cannes Young Lions. Там Желез и Владимир взеха златни медали, състезавайки се с отбори от над 40 страни.
Агенция Noble Graphics получи заслужено признание и на тазгодишното издание на рекламния фестивал в Кан, където проектът “Йога закачалки“, създаден от агенцията

като реклама на марката дрехи за йога Omnitom, получи номинация в категория „Външна реклама“ на Cannes Lions 2015.
БАКА България честити поредния успех на Желез и Владимир. Нека това признание бъде вдъхновение и за много други колеги.

Запиши се за нашия бюлетин