01.11.2018

EFFIE БЪЛГАРИЯ 2018 ТЪРСИ НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ КАМПАНИИ

В рекламната и маркетингова индустрия има много награди. Но никоя от тях не оспорва авторитета на наградите Effie, когато се касае за ефективност на комуникациите.

Вече 50 години наградите Effie са общопризнатият стандарт за измерване на успеха сред рекламните агенции и рекламодателите, а за маркетолозите по света е въпрос на гордост и престиж да притежават Effie в своето CV.

Всяка година конкурсът се провежда в близо 50 държави на 6 континента.

В България конкурсът Effie се организира от 2007 година насам и отличава онези кампании и маркетингови практики, които са доказали максимална ефективност по измерими критерии в категориите „Корпоративни комуникации“, „Промоции“, „Стоки“, „Услуги“ и „Социална, медийна, политическа реклама“.

За 11-а поредна година агенции и рекламодатели могат да участват в българското издание на най-престижния в света рекламен конкурс, отличаващ ефективността на маркетинговите комуникации – „Effie България“. В надпреварата, организирана от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), се оценяват целите и постигнатите резултати от проведените рекламни кампании за периода 01.01.2017 – 30.09.2018..

Запиши се за нашия бюлетин