27.11.2019

EFFIE® БЪЛГАРИЯ НАГРАДИ НАЙ-УСПЕШНИТЕ КАМПАНИИ ЗА 2019 ГОДИНА

На 26 ноември по време на официалната гала церемония по награждаване на победителите в конкурса Effie България 2019 бяха отличени най-ефективните комуникационни кампании, реализирани у нас през последната година.

За най-ефективна агенция в България през 2019 година беше обявена Saatchi & Saatchi Sofia, част от Publicis Groupe България, която завоюва 1 златна, 2 сребърни и 1 бронзова статуетки. На второ място в общото класиране се нареди агенция Noble Graphics с 1 сребърна и 2 бронзови награди. Почетното трето място зае Brandworks, част от Publicis Groupe България. Наградата за най-ефективен рекламодател отиде при Coca-Cola Bulgaria.

Наградите Effie не са просто признание, а начин да се посочат най-успешните практики в рекламната и маркетингова индустрия и да се предизвикат техните конкуренти. Конкурсът е символ на успешната маркетингова комуникация и фокусира вниманието върху най-ефективните и работещи идеи.

Пълният списък на победителите може да намерите тук. Може да видите избрани моменти от церемонията тук.

Основни партньори на конкурса Effie България 2019 са bTV Media Group, Sanofi, A1 България и New Age Media/Cinema City.

През 2019 година събитието се реализира съвместно със Saatchi & Saatchi Sofia, част от маркетинг и комуникационна група Publicis Groupe България.

Effie® и логото “E” са регистрирани марки на Effie Worldwide, Inc. и се използват с лиценз от Асоциацията. Всички права са запазени.

Запиши се за нашия бюлетин