17.06.2021

CANNES LIONS LIVE ЩЕ ОБЕДИНИ ГЛОБАЛНАТА ТВОРЧЕСКА ОБЩНОСТ С ВИРТУАЛНА ПЛАТФОРМА И РАЗВЛЕЧЕНИЯ НА ЖИВО В РАМКИТЕ НА 5-ДНЕВНА ПРОГРАМА

Въпреки паузата от две години, се забелязва огромното желание и вълнение на множество продуцентски компании и независимите агенции да се включат във Фестивала Cannes Lions. Тази година броя на подадени заявки достигна до 29 074, получени от общо 90 държави, а награждаването ще бъде излъчено по време на Cannes Lions Live, който ще се проведе от 21 до 25 юни.

Ранният анализ на работата показва, че брандовете продължават да инвестират в творчеството, като глобалната пандемия предизвиква рязка промяна при избора на традиционни медии, като се забеляза разцвет в сферата на digital, който измести други комуникационни канали. Тази промяна може да бъде забелязана и в ръста на подадени заявки в категории Social & Influencer Lions – с 14% и Creative eCommerce Lions с 12%.

За първи път целият свят ще има възможност да стане свидетел в реално време на най-престижното събитие за творческата индустрия. Последната година беше необичайна, както в личен, така и в професионален план. Поради тази причина и най-очакваните награди ще се проведат в необичайна форма, като виртуално събитие Cannes Lions Live. За да бъдат обедини всички почитатели на творчеството и представители на индустрията, събитието  ще се излъчва през онлайн платформата – Spatial Web. 

В рамките на 5 дни всеки закупил билет или член на LIONS ще може да се потопи във вдъхновяващата програма, съчетаваща в себе си тематични сесии, интригуващи дебати и интересни интервюта с изключителни експерти от бранша и световноизвестни личности, като актрисата и продуцент  Рийз Уидърспун, мулти-талантлива певица и номинирана за Оскар – Андра ДейЮвал, историк и автор – Ноа Харари,  Нийл Линдзи, вицепрезидент, премиер и маркетинг директор на Amazon. 

Информация как да станете част от най-очакваното събитието може да откриете тук.

Запиши се за нашия бюлетин