08.04.2021

CANNES LIONS 2021 ЩЕ ПРОТЕЧЕ ИЗЦЯЛО КАТО ДИГИТАЛНО ПРИЖИВЯВАНЕ

Фестивалът ще се проведе от 21 до 25 юни  
Победителите ще бъдат обявени и наградени по време на Cannes Lions Live

LIONS обявиха, че Cannes Lions 2021 ще бъде изцяло дигитален и ще се проведе като Cannes Lions Live от 21 до 25 юни. Събитие на живо в Кан, Франция няма да има и тази година.

Филип Томас, председател на LIONS, споделя: „През последната година се консултирахме с нашите клиенти и работехме по нашите планове, включително развитието на Cannes Lions Live като част от новата платформа за членство LIONS. Сега сме в състояние да преминем изцяло към този формат за 2021 г. – който ще има всички възможности за отпразнуване на успеха, вдъхновение и участие на Cannes Lions – за да обединим общността от цял свят виртуално по време на Cannes Lions Live този юни.“

Cannes Lions Live ще предостави забележително съдържание на живо и при поискване, представено от изключителни таланти в индустрията, както и анализ и награждаване на победителите в Lions. Достъпът до Cannes Lions Live е включен в таксата за членство в LIONS.

Членството в LIONS, което стартира през май, ще обедини най-голямата в света творческа мрежа от хора и бизнеси, за да стимулира професионалния, личния и обществения напредък чрез творчество. Всички членове на LIONS ще получат безплатен достъп до Cannes Lions Live като част от членството си. Годишното членство в LIONS е на стойност 249 евро. Всички победители във Фестивала, бивши и настоящи, ще получат безплатно членство.

Допълнителна информация за Cannes Lions Live ще бъде публикувана през следващите седмици, включително подробности за завладяващите преживявания и таланти, които ще бъдат включени в програмата на виртуалното събитие.

Достъпът до Cannes Lions Live (без предимствата за членството в LIONS) струва 249 евро, като се предлагат по-ниски цени за млади професионалисти под 30 години и бъдещи таланти. Членството в LIONS и Cannes Lions Live Digital Pass ще могат да бъдат закупени през май.

Заявки за участие в конкурсната програма на Фестивала се приемат до 15 април.
Подробна информация е публикувана на https://www.canneslions.com/enter

Запиши се за нашия бюлетин