30.03.2017

CANNES LIONS ЩЕ УДОСТОИ DAVID DROGA С НАГРАДАТА THE LION OF ST. MARK

Организаторите на фестивала Cannes Lions обявиха, че тази година носител на наградата The Lion of St.Mark („Лъвът на Св. Марк“) ще бъде David Droga (Дейвид Дрога). Той е един от най-награждаваните криейтиви във фестивала Cannes Lions. Дейвид Дрога печели своя първи Лъв на 19 години, а до днес зад гърба си има повече от 70 златни награди и 15 награди Grand Prix/Tutanium Lions.

След като работи няколко години за международни вериги като Saatchi & Saatchi и Publicis, през 2006 той създава своя агенция – Droga5, която само за десет години постига безпрецедентен успех и става една от най-влиятелните и уважавани агенции в света, получила наградата на Cannes Lions Независима агенция на годината през 2015 и 2016.

Дейвид Дрога ще получи наградата си на закриващата церемония по награждаване на победителите на 24 юни, събота. На 23 юни той ще участва като лектор в програмата на Фестивала.

Cannes Lions е мястото за годишна среща на световната творческа и комуникационна индустрия. Фестивалът ще се проведе от 17 до 24 юни в Кан, Франция. Повече информация на www.canneslions.com.

Запиши се за нашия бюлетин