16.11.2017

CANNES LIONS С ПРОМЕНИ ПРЕЗ 2018

Организаторите на Cannes Lions обявиха старта на фестивала за креативност през 2018 с важни промени в структурата на наградите и възможностите за посещение на събитието.

65-ото издание на Фестивала ще продължи пет дни, от 18 юни, понеделник, до 22 юни, петък. Осъвремененият фестивал и опростената структура на наградите ще придадат много по-голям акцент върху всеки „Лъв“, ще наградят най-добрите работи и ще гарантират, че делегатите могат да се възползват от висококачественото съдържание на програмата и да се възползват максимално от времето си в Кан.

Някои от промените в категориите включват „пенсионирането“ на категориите Cyber, Integrated и Promo. „Craft“ категориите в рамките на Print, Outdoor и Design ще бъдат оценявани от специално жури, състоящо се от професионалисти от тази индустрия.

След проведени разговори с управата на град Кан, първият от поредицата пакети със специални условия за участниците във Фестивала също бе представен. Наред с тарифите на таксита и разширените безплатни Wi-Fi зони по Croisette, цените на хотелите ще бъдат замразени за 2018 г., а менюта с фиксирана цена ще се предлагат изключително за посетителите с фестивален бадж в повече от 50 ресторанта.
През следващата година, също така, ще бъде отбелязан първия път, когато церемониите по награждаване на победителите ще бъдат на разположение за безплатно гледане на всички големи платформи. Както обикновено, всички наградени ще бъдат публикувани на сайта на Cannes Lions.
Акредитации за Фестивала вече могат бъдат закупени през canneslions.com.

Запиши се за нашия бюлетин