19.11.2021

CANNES LIONS СЕ ЗАВРЪЩА ОБРАТНО В КАН ПРЕЗ 2022

Развитието, устойчивостта и дигиталния достъп ще са ключови в планирането на хибридния фестивал

Международният фестивал за творчество Cannes Lions потвърди официалното си завръщане обратно в  Кан, Франция, от 20 до 24 юни 2022 г.

Филип Томас, председател на LIONS , споделя: „ Нямаме търпение да съберем отново индустрия и да я обединим в една голяма общност. Повече от 67 години Cannes Lions служи в името на световната творческа общност. Тъй като светът продължава да се променя, ние знаем, че нашата роля на организатори трябва също да се развива. Изграждането на Cannes Lions като хибриден фестивал ще ни позволи да продължим да достигаме до нашата общност, която приветствахме с нашите дигитални инициативи през последните 18 месеца. Това ни дава възможност за демократизация, иновация и обновяване Фестивала за бъдещето .”

Плановете за Фестивала, който ще се въз основа на членството LIONS,, стартирано през март 2020 г. и което вече има над 10 000 членове. Целта на този абонамент е да предложи на глобалната общност още повече гъвкавост и по-лесен достъп до дома на креативността.

В предходната седмица LIONS обяви своето годишно изследване на състоянието на креативността – State of Creativity Study. Изследването цели да разкрие нагласите и подходите на индустрията към творчеството и да пресъздаде точната картина на това какво ще повлияе на креативната икономика. Резултатите от проучването ще формират редакционния дневен ред на LIONS 2022 във всичките му платформи и събития.

През последните 18 месеца Cannes Lions, заедно с Ascential, разработиха стандартна система за управление на здравето и безопасността, която да предостави най-добрите практики в индустрията на събития на живо. Фестивалът ще се придържа към най-новите здравни насоки преди и по време на събитието. Cannes Lions ще започне да приема заявки и регистрации на 20 януари 2022 г. Платформата за членство на LIONS е целогодишният дом на творчеството.

За достъп до ексклузивно съдържание, ресурси, обучение и работа може да откриете тук.

Повече информация за Cannes Lions 2022 може да откриете тук.

Запиши се за нашия бюлетин