12.09.2019

ALL CHANNELS СТАРТИРА НЕЗАВИСИМА МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ НА ПАЗАРА

All Channels Communications Group, най-голямата независима българска комуникационна група, обяви старта на новата медийна агенция – Connected. Тя ще бъде петата самостоятелна агенция в рамките на компанията. Управляващ директор на новооснованата агенция ще бъде Александър Гагов, който се присъединява към екипа с над 20 години опит в областта на медиите и стратегическото позициониране на водещи международни и локални компании и марки.

“Медийният бизнес съществува в групата ни от близо 10 години като звено в рамките на All Channels|Advertising. Прецизното медийно таргетиране винаги е било част от интегрираните комуникационни решения, които сме предоставяли на нашите локални и международни партньори. Connected е логична стъпка в нашето стратегическо развитие. Вярвам, че с Александър Гагов и дългогодишния ни медиен директор Гергана Петрова, ще можем да предоставим на клиентите си още повече не само по отношение на обслужване, но и като качество и резултати“, сподели Александър Дурчев, основател и главен управляващ директор на All Channels Communication Group.

Клиентите, за които новата агенция вече предлага пълно медийно обслужване, са микс от международни и локални компании в различни сектори на бизнеса – бързооборотни стоки, напитки, услуги, ритейл и козметика.

(от ляво на дясно) Александър Дурчев, Гергана Петрова, Алексадър Гагов

Запиши се за нашия бюлетин