28.06.2024

Първото издание на ADCE Student Awards официално e отворено за участие!

  • За 33-то издание на ADCE Awards 2024, Art Directors Club of Europe стартира нов конкурс с 14 категории за всички студенти от целия континент
  • Онлайн жури, съставено от учители и професионалисти в бранша, ще оцени участващите работи и ще избере големия победител
  • Участниците от държави с локален член на Art Directors Club of Europe получават намаление в таксата за участие

Като част от The One Club for Creativity, всички победители от ADCE Student Awards ще станат част от Global Creative College Rankings на One Club.

Регламент

★ Участниците трябва да са на възраст над 18 години.

★ Кандидатите трябва да са записани в момента в бакалавърска университетска програма, магистърска програма или докторска програма.

★ Наскоро завършили студенти с дата на дипломиране след юни 2023 година е допустимо да участват.

★ Проектите, с които студентите участват, трябва да са създадени по време на студентското обучение – това включва курсова работа или лични проекти.

★ Допустимо е участието на стажанти с не повече от 2 години професионален опит в рекламната, маркетинговата, дизайнерската или комуникационната индустрия.

Студентите не е необходимо да са членове на Art Directors Club of Europe, за да участват в ADCE Student Awards. Това е първият път, когато ADCE отваря конкурса за всички, което го прави приобщаваща възможност за всички амбициозни творци в цяла Европа.

Изтъкнато жури от над 60 експерти, включително учители и професионалисти от индустрията, ще оценява онлайн, избирайки носителите на злато за всяка категория и голямата награда Best Youngstar.

Студентите вече могат да изпратят своите заявки през портала тук, където ще намерят информация за такси и подробности за условията за участие.

Крайният срок за подаване на проектите през платформата е 27 септември .

Със старта на новото състезаниеADCE потвърждава своя ангажимент към една от основните си ценности: фокусиране върху следващото поколение професионалисти в творческата област. Като подкрепя нововъзникващите таланти, ADCE помага да се оформи бъдещето на рекламата и дизайна.

Победителите ще бъдат обявени на 21 и 22 ноември по време на Гала церемонията на фестивала ADCE 2024 в Барселона, заедно с отличията в ADCE Awards.  

Глобалното класиране Creative College на The One Club

Като част от The One Club for Creativity в Ню Йорк, ADCE е посветен на популяризирането на европейското творчество в глобален мащаб, предоставяйки многобройни ползи на своята общност, включително всички победители в ADCE Student Awards.

За първи път тази година академичните институции и участниците в ADCE Student Awards ще печелят точки, които допринасят за тяхното класиране в Global Creative College Rankings за 2024 г. Това предлага огромна възможност за повишена видимост и престиж, получаване на международно признание.

За младите таланти това е важна стъпка към бъдеще, изпълнено с големи успехи, отваряне на врати към глобални възможности и подобряване на техните професионални траектории. За колежите това служи като престижно признание за техните образователни постижения и ангажимент за разрастване на творческия потенциал. 

Научете повече тук .

Запиши се за нашия бюлетин