02.03.2022

ADCE СТАРТИРА ОБУЧИТЕЛНАТА ПРОГРАМА AGENCY EXCHANGE В ЦЯЛА ЕВРОПА

Agency Exchange е новата обучителна програма на Art Directors Club of Europe в сътрудничество с всички членове на организацията. Тя свързва творчески специалисти и агенции/студиа, които искат да споделят своите знания и опит от различни подходи на работа и различни култури.

Програмата е невероятна възможност за професионалисти от различни държави в Европа да развият професионалните си умения, докато работят в чужбина, без да напускат работата си, като същевременно позволява на агенции и студия да се възползват от широк спектър от таланти от други култури, страни и произход.

До 29 април професионалисти с минимум 2 години опит, които в момента работят в агенция или студио) и са част от мрежата на ADCE, могат да заявявят своя интерес за включване в програмата. Централата на ADCE ще разгледа всички заявления и ще направи идеалното съвпадение между специалисти и агенции/студия.

Преди пандемията ADCE направи тест с две водещи агенции; comOn в Португалия и hasan & partners във Финландия, които положиха основата на програмата за обмен на агенции.

Вижте какво имат да кажат участниците за опита си в следните линкове:

●      Hosting Agency: hasan&partners (Finland)

●      Hosting Agency: comOn (Portugal)

●      Creative Exchanger: Laura Leskelä (hasan&partners)

●       Creative Exchanger: Filipe Macedo (comOn)

Тази програма е за творци, които са отворени за нови приключения, смели, проактивни и нетърпеливи да научат нови похвати, работни методи и методологии.

Програмата за обмен трябва да е с продължителност минимум от 4 до 6 седмици, като участниците трябва да работят при финансовите условия на агенцията / студиото, от което идват.

За подробна информация за програмата посетете: https://www.adceurope.org/education/agency-exchange/

https://www.adceurope.org/education/agency-exchange/

Повече за Art Directors Club of Europe

ADCE е платформа за творческата общност, чиято цел е да обединява, взаимодейства, насърчава, изследва, насърчава и награждава креативността като подход с множество решения. ADCE обединява творци в Европа и извън нея чрез своите годишни награди, събития, образователни програми и публикации. Международно признат като авторитетен глас, ADCE представлява най-доброто от местната европейска реклама и дизайн на все по-глобализирания пазар.

Art Directors Club of Europe (ADCE) е сдружение с нестопанска цел със седалище в Барселона. Състои се от 23 професионални клуба и асоциации по графичен дизайн и реклама от 22 европейски държави: Австрия, България, Кипър, Чехия, Естония, Финландия, Германия, Грузия, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Португалия, Русия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швейцария, Обединеното кралство и Украйна.

Основана през 1990 г., ADCE се стреми да насърчава върхови постижения в графичния дизайн и рекламното творчество в европейски мащаб. Асоциацията представлява повече от 7000 професионалисти от областта. Настоящият президент е Александър Шил от Германия, глобален главен креативен директор на Serviceplan Group.

Запиши се за нашия бюлетин