21.08.2023

36-тото издание на Eurobest Festival of Creativity 2023 е отворено за участие

Ако обмисляте да участвате в Eurobest тази година, ние знаем, че подаването на заявки за награди понякога може да изглежда като обезсърчителен или непознат процес. Така че, независимо дали сте начинаещ, или опитен професионалист, Eurobest събра всичко необходимо, за да изработите най-силното се представяне.

Eurobest предоставя 3 вида Entry Kit-a, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите категории за вашата заявка, а след това ще ви насочат как да дадете на участието си най-добрия шанс за успех.

В първия Entry Kit е включен пълният списък на тазгодишните награди и категории в Eurobest – като ви помага да разберете къде точно да подадете заявката си.

Във второто издание може да разгледате реални примери на въпросите, на които ще трябва да отговорите, когато подавате своя заявка. Ще ви помогне да представите историята на работата си по по-пълен, ясен и конструктивен начин.

Последното издание съдържа всички правила и условия, които ще трябва да знаете за вашето участие – помага ви да изпратите най-добрата си работа, правилно, от първия опит.

Достъп до всички Entry Kit-ове и цялата информация, която трябва да знаете, може да намерите тук

Eurobest 2023 обяви председателите на журито

Eurobest оповести имената на 14-те професионалисти от индустрията, които ще поемат ролята на жури президенти. Всички те са представители на различните агенции, брандове и студиа, изграждащи комуникационната екосистема на Стария континет. По-късно тази година те ще се съберат в Лондон заедно с прилежащите им жури групи, за да определят победителите от тазгодишния конкурс.

Александър Калчев – Chief Creative Officer в DDB Paris, който беше лектор на ФАРА 2021 и президент на журито на ФАРА 2022, ще оглави журиращите групи на категориите Direct и Outdoor.

Всички жури президенти можете да откриете тук.

Запиши се за нашия бюлетин