24.03.2014

ФИНАЛИСТИТЕ В КОНКУРСА YOUNG LIONS BULGARIA 2014 – FILM

Финалистите в конкурса Young Lions Bulgaria 2014 – Film са следните пет екипа:

• Васил Петраков и Иван Москов
• Виктория Боева и Майя Георгиева
• Владимир Герасимов и Желез Атанасов
• Георги Янакиев и Моника Симеонова
• Йордан Петков и Костадин Кокаланов

Екипите, които се включиха в конкурса, получиха задание да създадат видео клип до 60 секунди, с потенциал за viral. То беше поставено във връзка с кандидатурата на град София за „Европейска столица на културата“ през 2019 г. Основните му цели бяха международното представяне на град София като съвременен културен център с идеи за своето бъдещо развитие и подобряване репутацията на града като територия, на която се концентрира творческа енергия.
Кой ще е екипът – победител, който ще представи България в конкурса Young Lions Film на 61-то издание на фестивала Cannes Lions и ще се включи в оспорваната надпревара с млади лъвове от цял свят, ще бъде обявено на 26 март 2014 г. по време на Форума на рекламата 2014.

Конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2014 – FILM се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. Столична община и Асоциация за развитие на София са официални партньори на конкурса.

Запиши се за нашия бюлетин