07.06.2021

ФЕСТИВАЛЪТ CANNES LIONS 2021 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В 5-ДНЕВНА ОНЛАЙН ПРОГРАМА

Cannes Lions 2021 ще бъде с изцяло дигитален облик и ще се проведе под формата на Cannes Lions Live от 21 до 25 юни.  В чест на изминалите две години на тежък труд и усилена работа, наградите ще бъдат излъчени на живо от Кан, в рамките на 5-дневна програма.

Тази година фестивалът включва разнообразно онлайн съдържание на живо, ефективен и лесно достъпен нетуъркинг,  възможност за обмен на идеи и вдъхновяващи срещи с професионалисти от бизнес средите. Партньор за излъчване на събитието е онлайн платформата YouTube, през която ще се предава на живо от Кан първото по рода си предаване за награди Lions – The Awards.

Към новия си облик, Cannes Lions Live  добавя и нов формат, наречен The Debrief sessions. В него зрителите ще могат да гледат на живо интервюта, както с президентите, така и с членове на журито и победителите на фестивала. Форматът дава възможност на професионалисти от цял свят да се включат и да усетят магията на Cannes Lions. The Debrief позволява на зрителите да станат свидетели на задълбочени дискусии, анализи и нововъзникващите тенденции в индустрията. Тези сесии са достъпни за гледане на всички, закупили билет, а членовете на LIONS могат да се насладят на тези сесии от ексклузивна зона на гледане. Информация как да станете член може да откриете тук.

Имената на финалистите в категории Titanium Lions, Glass: The Lion for Change и Lions Innovation са вече обявени и те ще представят работата си на живо пред журито, като част от процеса на оценяване на наградите.

Списъкът на Titanium Lions се състои от 20 участника, от 10 държави, в т.ч. Канада, Бразилия, Германия, Ирландия, Италия, Обединени арабски емирства и Швеция. Победителите и престижното отличие Гран При ще бъдат обявени на 25 юни. До финала в  Glass: The Lion for Change достигат 20 кандидатури от 7 държави, сред които Бразилия, Сингапур, Южна Африка, Испания и Турция. Победителите също ще бъдат обявени на наградите в петък, 25 юни. Финалисти в Innovation Lions са 17 кандидатури от 12 държави – Перу, Колумбия, Австралия, Япония, а Уругвай е държавата, която за първи път получава място в списъка. Победителите ще бъдат обявени в четвъртък, 24 юни.

Запиши се за нашия бюлетин