07.03.2022

ТЪРСЯТ СЕ МЛАДИ ЛЪВОВЕ!

Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, отваря регистрацията за конкурса Young Lions Bulgaria 2022 в три категории: Digital, Film и Print.
 
Целта на конкурса е да избере по един екип-победител във всяка от трите категории. Наградата за екипите-победители е участие като представители на България в световното състезание Young Lions в рамките на фестивала Cannes Lions 2022 в категорията, в която са спечелили локалния конкурс.
 
В състезанието могат да участват млади професионалисти на възраст до 31 години, родени на или след 24 юни 1990, които работят в комуникационна агенция.  Те трябва да се регистрират в екипи от двама души, като всеки от тях трябва да отговаря на Правилата и условията за участие в конкурса.
 
Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2022 е безплатна и е отворена в три срока:

  • за категория PRINT – краен срок за регистрация: 23 март 2022 г.
  • за категория DIGITAL – краен срок за регистрация: 30 март 2022 г.
  • за категория FILM – краен срок за регистрация: 6 април 2022 г.


Тази година финалът Global Young Lions 2022 ще се проведе в дигитален формат в периода 16 май 2022 – 7 юни 2022.

Конкурсът Young Lions Bulgaria 2022 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, с медийното партньорство на bTV Media Group.

Всички участници в състезанието ще имат възможност да използват музика от каталога на Extreme Music, чиито права са осигурени от партньора по проекта Анимато Мюзик Пъблишинг.

Getty Images, световният лидер във визуалните комуникации, ще бъде отново партньор на българското издание на Cannes Young Lions, предоставяйки на участниците в конкурса достъп до колекциите си със снимки и видео.

За да се запишете за участие в състезанието, моля, попълнете формата за регистрация тук.

За повече информация се свържете с организатора на конкурса:
Българската асоциация на комуникационните агенции:
гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б, ет. 3, ап. 10,
e-mail: younglions@baca.bg;
моб.: +359 888 061 880

Организатори    

 

Партньори

Медийни партньори

Запиши се за нашия бюлетин