02.04.2021

ТЪРСЯТ СЕ МЛАДИ ЛЪВОВЕ

Oтворена е регистрацията за конкурса Young Lions Bulgaria – Film 2021. В състезанието могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 31 години (роден на или след 22 юни 1989 г.) и да работи в комуникационна агенция.

Задачата на екипите ще бъде заснемане на рекламен клип, а специално жури ще определи младите професионалисти, които ще представят България на финала Global Young Lions, категория Film в рамките на фестивала Cannes Lions.

Всеки екип, който желае да се включи в конкурса и отговаря на правилата за участие, трябва да се регистрира в срок до 20 април 2021 г., като подаде набор от документи. Регистрацията за участие в състезанието е безплатна.

Екипът-победител в конкурса Young Lions Bulgaria – Film 2021 ще бъде обявен на 29 април 2021 г. Отборът, който ще представи България на Global Young Lions, ще бъде определен от жури в състав:

Васил Петраков (gutsandbrainsDDB), Велина Мавродинова (ENTHUSIASM), Георги Цеков (Garlic Sofia), Ивелина Гичева – Николова (Ogilvy Sofia), Любомир Цветков (Knoway), Марин Костов – Мъро (All Channels Group), Мартин Димитров (Nitram), Момчил Захариев (NEXT-DC), Надежда Трифонова (NRG Brands), Павлина Бонева (The Smarts), Пенко Котов (Noble Graphics), Петър Кесерджиев (Saatchi&Saatchi Sofia), Цанка Крушева (McCann Sofia).

Тази година финалът Global Young Lions ще се проведе в дигитален формат, a екипите в състезанието “Film” ще работят по бриф в периода 11 – 14 юни 2021 г.

Организатор на конкурса Young Lions Bulgaria – Film 2021 е Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България.

За повече информация:
Българска асоциация на комуникационните агенции
+359 888 061 880; younglions@baca.bg

Запиши се за нашия бюлетин