07.05.2015

ТРИМА БЪЛГАРСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ ИНДУСТРИЯТА ЩЕ СА ЧАСТ ОТ ЖУРИТО НА EURO EFFIES 2015

Брюксел, 7 Май 2015: Трима представители от България ще са част от журито на тазгодишния конкурс Euro Effies, под ръководството на председателя Жузеп Ернандес, (Senior Director Communications Planning / Global Media and Consumer Engagement в Mondelez International).

Иво Алтънов (управляващ директор на Noble Graphics), Мария Марчева (Client Services Director в New Moment New Ideas) и Тошка Иванова (Creative Director в reforma) ще се присъединят на първия кръг, за да изберат финалистите. Всички журиращи ще предложат безценен поглед над процеса на оценяване.

„Щастлив съм да бъда част от най-престижните награди в индустрията, които от гледна точка на рекламист, са и най-любимите  ми. Радвам се, че ще имам удоволствието да съм председател на толкова опитно и разнообразно жури. Очаквам с нетърпение да изберем най-ефективни разработки за тази година и да възнаградим агенциите и клиентите, които са работили толкова много, за да им вдъхнат живот.“, каза Жузеп Ернандес.

И двете журита са съставени от професионалисти в индустрията от цяла Европа, както от страна на агенциите, така и от страна на клиентите. Всеки един от тях допринася на Euro Effies  с опита, професионализма и знанията си.

Срокът за подаване на заявки е 15 май и агенциите могат да подадат заявките си тук

Запиши се за нашия бюлетин