30.06.2021

СЪСТЕЗАНИЕТО YOUNG LIONS LIVE Е ОТВОРЕНО ЗА УЧАСТИЕ

LIONS, oрганизатор на Young Lions Live Award, в партньорство с Unruly, предизвикат за участие в творческото състезание всеки на възраст между 18 и 30 години да тества уменията си срещу свои връстници, като работите ще бъдат оценени от изявени професионалисти от индустрията.

Състезанието вече приема заявки за участие, а крайният срок за регистрация и подаване на материали е 16 юли, 23:59GMT (17 юли, 1:59ЕЕТ). Победителите ще бъдат обявени на 6 август.

В изданието на състезанието през юни партньор на Young Lions Live Award е CALM (Campaign Against Living Miserably). Организацията провежда кампания за борба срещу самоубийствата – сериозен проблем във Великобритания с 125 случая на самоубийства всяка седмица, от които 75% са на мъже.

Състезанието е отворено за индивидуални участници или отбори от по двама, като всеки участник в екипа трябва да е на възраст между 18 и 30 години. При регистрация се изисква документ за потвърждение на възрастта.

Наградата за победителите в състезанието е едногодишен достъп до Love The Work и едногодишно членство в платформата LIONS.  

Повече информация и линк за регистрация може да бъде намерен тук

Запиши се за нашия бюлетин